Image

Nordier rekryterar ytterligare fyra medarbetare

Karriär Utöver handels- och logistiksatsningen har Nordier knutit till sig ytterligare fyra medarbetare inom uthyrning och transaktioner.
Publicerad den 22 Mars 2013

De fyra är Cecilia Carlstedt, John Larsson, Stefan Rudloff samt Pegah Abedini.

Cecilia Carlstedt ansluter till Nordier som projektledare inom uthyrning på Stockholmskontoret.

Hon har tidigare arbetat som uthyrare på Vasakronan samt varit försäljningschef på Erik Olsson fastighetsförmedling och har en examen inom Lantmäteri från KTH.

John Larsson arbetar som projektledare inom uthyrning på Nordiers Malmökontor. Han har tidigare varit säljare på Datscha samt visningsvärd för JM och har en kandidatexamen från Malmö Högskola.

Stefan Rudloff arbetar som analytiker på Nordiers Malmökontor. Han har studerat International Management i Augsburg, Tyskland, och i Luleå. Hans fokus ligger på tyska institutionella och privata investerare, vilka har intresse av att expandera befintliga eller utveckla nya portföljer inom Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY