Image

Nordier i handels- och logistiksatsning

Karriär Nordier inleder en satsning inom handel och logistik och knyter till sig Magnus Hammar och Mikael Karlsson från CBRE.
Publicerad den 22 Mars 2013

Hammar och Karlsson kommer att bli partners i det nybildade bolaget Nordier Retail & Logistics AB. Verkställande direktör för det nya bolaget blir Magnus Hammar.

- Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment. Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna, säger Andreas Eneskjöld, CEO på Nordier Property Group.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av handels- och logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

- Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 procent samt hyrt ut 55 000 kvadratmeter lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners i vår strävan att bygga upp ett ännu starkare varumärke inom fastighetsrådgivning, säger Andreas Eneskjöld.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige