Image

Nordier i handels- och logistiksatsning

Karriär Nordier inleder en satsning inom handel och logistik och knyter till sig Magnus Hammar och Mikael Karlsson från CBRE.
Publicerad den 22 Mars 2013

Hammar och Karlsson kommer att bli partners i det nybildade bolaget Nordier Retail & Logistics AB. Verkställande direktör för det nya bolaget blir Magnus Hammar.

- Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment. Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna, säger Andreas Eneskjöld, CEO på Nordier Property Group.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av handels- och logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

- Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 procent samt hyrt ut 55 000 kvadratmeter lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners i vår strävan att bygga upp ett ännu starkare varumärke inom fastighetsrådgivning, säger Andreas Eneskjöld.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY