Image
Kallebäcks terrasser.
Kallebäcks terrasser. Bild: Wallenstam

Nordic Wellness till Kallebäcks terrasser

Uthyrning Nordic Wellness öppnar en ny 1 000 kvadratmeter stor träningsanläggning i Wallenstams Kallebäcks terrasser.
Publicerad den 6 Juli 2021
Annons
Image

Nordic Wellness öppnar sin nya Göteborgsanläggning i inledningen av 2022.
– Vi är väldigt glada att välkomna Nordic Wellness till Kallebäcks terrasser där vi just nu har över 1 100 hyreslägenheter i produktion. Nordic Wellness nya träningsanläggning visar på både områdets attraktionskraft och den fortsatta trenden med en stark efterfrågan på friskvård. Det är en medveten etablering som också ger ett fint mervärde till alla de som kommer att bo och arbeta i området framöver, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.
– Vi ser väldigt mycket fram emot att öppna i Kallebäcks terrasser. Vi vill vara det bästa alternativet inom träning och hälsa. Bidra på bästa sätt till den allmänna folkhälsan med en plats där alla ska känna sig som hemma och välkomna, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY