Image
Katarina Stannervik, Terence D'Arcy och Lisa Fredholm.
Katarina Stannervik, Terence D'Arcy och Lisa Fredholm. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar trio

Bolag Nordic PM växer och börjar maj månad med att förstärka organisationen med tre nya medarbetare till Stockholm, Helsingborg och till Karlstad.
Publicerad den 6 Maj 2020

Katarina Stannervik blir ny förvaltningschef och kommer att vara uppdragsansvarig för Nordic PM:s kund Offentliga Hus. Hon har många års erfarenhet av förvaltning och har de senaste åren arbetat på Stendörren Fastigheter och innan dess på Aberdeen Asset Management.

Terence D’Arcy förstärker kontoret i Helsingborg i rollen som teknisk förvaltare. Han kommer närmast från EKM Kontroll där han arbetade som styrtekniker.

Lisa Fredholm blir Nordic PM:s första medarbetare med utgångspunkt i Karlstad där hon blir bolagets nya förvaltare. Hon kommer närmast från en tjänst på Riksbyggen där hon har arbetat med kommersiella fastigheter.
– Det gläder oss att se företaget växa och att få välkomna dessa tre nya medarbetare att få vara med att utveckla Nordic PM vidare, säger vd:n Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige