Image

Nordic PM hyr ut i Borås

Uthyrning Nordic PM har genomfört en uthyrning av lokaler omfattande sammanlagt 4 055 kvadratmeter till Borås stad för Offentliga Hus räkning.
Publicerad den 19 September 2017
Annons
Image
Simonsland 11. Bild: Nordic PM
Simonsland 11.

Det nytecknade hyresavtalet med Borås stad avser lokaler om sammanlagt 4 055 kvadratmeter i fastigheten Simonsland 11, på Viskastrandsgatan 3-5 i centrala Borås. Hyresavtalet träder i kraft den 1 oktober och löper över tio år. Arbetena med lokalanpassning för den nye hyresgästen har startat. Uthyrningen innebär att fastigheten, vars sammanlagda yta omfattar sammanlagt drygt 6 400 kvadratmeter är fullt uthyrd.

I lokalerna har Borås stad för avsikt att utöka sin befintliga verksamhet ”Träffpunkt Simonsland” som är ett allaktivitetshus i kommunal regi, och som beskrivs som ”en träffpunkt där Borås stads alla medborgare lätt hittar information, aktiviteter och gemenskap”.

- Vi är väldigt glada över att det goda samarbetet med hyresgästen Borås stad resulterat i att vi kunnat tillgodose deras lokalbehov i den fastighet som vi förvaltar för vår uppdragsgivare Offentliga Hus räkning i och med denna uthyrning, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

– Vi på Offentliga Hus har satt en ära i att vara en god samhällsaktör i vår roll som försörjare av lokaler och samhällsfastigheter till det offentliga Sverige, och det är därför mycket glädjande att vi i samband med detta kunnat fördjupa vår relation med Borås Stad och deras verksamhet för medborgarna, säger Lars Holm, vd för Offentliga Hus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige