Image
Kevin Bäckström, Ida Elfver och Benjamin Andersson.
Kevin Bäckström, Ida Elfver och Benjamin Andersson. Bild: Nordic PM

Nordic PM förstärker inom förvaltning och ekonomi

Bolag Nordic PM stärker upp organisationen och under hösten rekryteras både ny förvaltare, redovisningschef samt redovisningsekonom till Stockholmskontoret.
Publicerad den 19 September 2022

I början av september blev Kevin Bäckström ny förvaltare hos Nordic PM, en tjänst med fokus på fastigheterna i uppdraget från Företagsparken. Kevin Bäckström har en bakgrund från både konsultbolag och ägandebolag och har tidigare arbetat som förvaltare hos Svenska Handelsfastigheter.

Ekonomiavdelningen fick under augusti också ett nytt tillskott med Ida Elfver i rollen som redovisningsekonom. Ida Elfver kommer från en tjänst som redovisningskonsult hos Centera Outsourcing.

I rollen som redovisningschef anställs Benjamin Andersson, som har en bakgrund som revisor. Benjamin Andersson kommer senast från Moore Allegretto och påbörjar sin nya tjänst hos Nordic PM med start den 3 oktober.

Samtliga tjänster utgår från bolagets huvudkontor i Nacka, Stockholm.
– Benjamin och Ida blir mycket välkomna tillskott till vår ekonomiavdelning, som sköter ett stort antal olika bolag inom Nordic PM-koncernen. Vi är också jätteglada att vi kan stärka upp vårt team kring Företagsparken genom rekryteringen av Kevin så att vi kan möta upp det växande beståndet, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige