Image

Nordic PM får uppdrag av Estancia

Bolag Nordic PM får i uppdrag att förvalta Estancia Logistiks fastighetsbestånd i Sverige.
Publicerad den 26 Februari 2015

Avtalet omfattar förvaltning, teknisk förvaltning och uthyrning av tio fastigheter i Stockholm, Uppsala, Jönköping, Västerås och Gävle.

Totalt omfattar beståndet 120 000 kvadratmeter logistikytor med inslag av kontor.

Fem av fastigheterna är belägna i Stockholmsområdet, två i Jönköping, en i Uppsala, en i Västerås samt en i Gävle. Avtalet trädde i kraft den 1 februari 2015 och löper över ett år.

- Vi sätter stort värde på det förtroende som Estancia visar oss i och med detta avtal. De tjänster som efterfrågats tangerar vår kärnverksamhet och vi är övertygade om att vi ska kunna infria vår nya kunds förväntningar på oss. Extra glädjande är det dessutom att vi på Nordic PM nu kan lägga till Jönköping och Gävle bland de orter där vi är verksamma, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Vårt val av ny samarbetspartner föll på Nordic PM, då de utöver långvarig och bred kompetens inom området även fått goda vitsord och har visat goda resultat i sina tidigare uppdrag. Vi är trygga i förvissningen om att vi valt rätt partner för förvaltning av våra fastigheter och ser nu fram emot ett fruktsamt samarbete med dem, säger Martin Johansson vd för Estancia Logistik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige