Image
Jeanette Öhrn.
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM

Nordic PM får förvaltningsuppdrag på 94 000 kvadratmeter

Bolag Nordic PM och Vatne Real Estate AS har tecknat förvaltningsavtal gällande Boråsfastighet förhyrd av Ellos Group.
Publicerad den 20 Augusti 2021

Nytt förvaltningsavtal har tecknats mellan Nordic PM och det norska investment-bolaget Vatne Real Estate AS gällande fastigheten Vindtyget 1 i Borås. Fastigheten, som har Ellos som hyresgäst, omfattar 94 000 kvm uthyrbar area och består av Ellos huvudkontor och nordiska centrallager.

Uppdraget avser såväl kommersiell, teknisk som ekonomisk förvaltning samt hyresadministration. Avtalet började gälla den 1 juli och löper på ett år i taget.

– Vi är väldigt stolta och glada över att få en ny kund i vår portfölj. Vatne Real Estate AS är ett privat investeringsbolag och med vårt samarbete hamnar fastigheten nu i trygga händer hos vår förvaltningsorganisation, säger Nordic PM’s VD Jeanette Öhrn.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige