Image
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter.
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter. Bild: Nordic PM

Nordic PM breddar med servicetjänster för kontor och fastigheter

Bolag Nordic PM öppnar upp för ett nytt servicekoncept där ett stort urval av servicetjänster och produktleveranser skräddarsys enligt kontorshyresgäster och fastighetsägares behov.
Publicerad den 22 Februari 2019

Konceptet bygger på en kostnadsfri servicerevision där Nordic PM i samråd med kunden ser över behov och fastställer de effektiviseringar och besparingar som ett samarbete skulle medföra. Tjänsten ska resultera i att en liten kund till flera olika leverantörer istället blir en prioriterad helhetskund där Nordic PM blir enda kontakt. Tjänsten finns redan nu tillgänglig och nya avtal med leverantörer sker kontinuerligt. Bland urvalet av tjänster ingår städning, kaffemaskiner, växter, kontorsmaskiner och reception/bemanning för att nämna några.

- Vår lösning är både smidig och kostnadseffektiv. Istället för att hålla reda på en mängd olika avtal och leverantörer så erbjuder vi helt enkelt ett avtal, en kontakt och en faktura. Det känns roligt att kunna erbjuda en tjänst som ger kunden både mer tid och pengar att lägga på deras kärnverksamhet, säger Joakim Orthén, VD på Nordic PM.

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige