Image

Nobel Center rekryterar kommunikationschef

Bolag Rebecka Oxelström har utsetts till kommunikationschef för Nobel Center med uppdraget att driva kommunikationen kring den publika verksamheten.
Publicerad den 11 Februari 2015
Rebecka Oxelström blir kommunikationschef för Nobel Centers publika verksamhet. Bild: Johan Olsson
Rebecka Oxelström blir kommunikationschef för Nobel Centers publika verksamhet.

Rebecka Oxelström har lång erfarenhet från ledande befattningar inom PR och kommunikation. Närmast kommer hon från rollen som kommunikationschef på det börsnoterade teknikkonsultbolaget Rejlers.

Där har hon suttit i företagets koncernledning och drivit ett omfattande nordiskt varumärkes- och förändringsarbete. Dessförinnan arbetade Rebecka Oxelström i många år som press- och kommunikationschef inom Sweco-koncernen.

Bland annat ledde hon det marknadsföringsarbete som gjordes när Swecos arkitekter ritade den svenska paviljongen till världsutställningen i Shanghai 2010. Rebecka Oxelström har en politices magisterexamen från Stockholms universitet.

– Vi är glada över att ha rekryterat Rebecka Oxelström till det här viktiga uppdraget. Nu när projektet går in i en mer intensiv fas, i samband med plansamrådet, ökar behovet av att berätta om den breda publika verksamhet som ska bedrivas i Nobel Center.

– Vi är övertygade om att Rebecka har rätt profil och relevanta erfarenheter för rollen som kommunikationschef, säger Lars Heikensten, vd i Nobelstiftelsen och styrelseordförande i stiftelsen Nobel Center.

Rebecka Oxelström kommer att tillträda sin tjänst under mars 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY