Image

Nobel Center anlitar Projektbyrån

Bolag Nobel Center inleder ett samarbete med Projektbyrån, vars vd Jonas Hellström nu går in som projektchef.
Publicerad den 16 Maj 2014

Tidigare i år avslutades en internationell arkitekttävling för utformningen av Nobel Center på Blasieholmen i Stockholm. Nu går Nobelhuset AB vidare med projektet med fortsatt programarbete, projektering samt verksamhetsplanering avseende det framtida innehållet i byggnaden.

För programarbetet med Nobel Center inleddes nyligen ett samarbete med Projektbyrån Stockholm AB, vars vd Jonas Hellström går in som projektchef.

Projektbyrån är ett konsultföretag inom projekt- och byggledning, som har stor erfarenhet av att genomföra komplicerade innerstadsprojekt i kulturhistoriskt värdefulla miljöer.

Förstärkningar har även gjorts i styrelsen för Nobelhuset AB, där Birgitta Ed och Eva Nygren utsetts till nya ledamöter.

Birgitta Ed är entreprenör med lång och bred erfarenhet som senior rådgivare inom kommunikationsfrågor. Hon är en av grundarna till företaget Six Year Plan och har även startat och drivit kommunikationsbyrån Springtime AB.

Eva Nygren är arkitekt med en mångårig bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen, bland annat som vd för Sweco Sverige och närmast som vd och koncernchef för Rejlers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY