Image
Niclas Bergman.
Niclas Bergman. Bild: Nivika

Nivika förvärvar byggrätter i Mullsjö

Transaktioner Nivika investerar i befintligt affärsområde och har tecknat avtal om förvärv av Kärleksudden i Mullsjö. Kärleksudden innefattar över 30 000 kvadratmeter sjönära råmark i Mullsjö med möjligheter att utveckla och bygga upp till 300 bostäder tillsammans med trygghetsboende och förskola.
Publicerad den 14 Oktober 2021

Mullsjö kommun har sedan tidigare antaget en detaljplan med stor potential för framtida exploatering. Kommunen växer och det finns goda kommunikationer till närliggande städer såsom Jönköping vilket ger bra förutsättningar för framtida byggnationer.

Säljare är Bränninge Gård och planerat tillträde är innan årsskiftet.

Niclas Bergman, vd för Nivika, kommenterar:
– Förvärvet i Mullsjö är en del av vår fortsatta tillväxtresa. Vi ser framtida potential i kommunen och ser fram emot att påbörja utvecklingen av Kärleksudden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY