Image
Robert Vangstad.
Robert Vangstad. Bild: Nils Vangstad.

Nischer Properties rekryterar projektledare

Karriär Carl Mähler tillträder som projektledare, stationerad i Örnsköldsvik och blir ansvarig för Nischer Properties projekt i Östersund och Örnsköldsvik.
Publicerad den 2 Mars 2021

Carl Mähler har god erfarenhet från bostadsbyggande, senast som projektledare och konstruktör på Lättelement AB i Ö-vik och innan det som arbetsledare på NCC. Han är utbildad snickare i grunden och har vidareutbildats som byggnadsingenjör produktion på Nackademin.

– Carl blir ett mycket bra tillskott som projektledare och platschef hos oss på Nischer Properties. Hans bakgrund och erfarenheter från produktionen blir en tillgång då vi produktionsstartar två projekt under året. Att han dessutom arbetat som konstruktör på en lättelementsfabrik blir ett extra bra tillskott till vår modulproduktion och vid projektering av kommande projekt, säger Robert Vangstad, vd på Nischer Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY