Image

Niras storrekryterar

Bolag Niras stärker upp sin organisation med sex nya medarbetare.
Publicerad den 27 November 2018
Niras rekryterar nya medarbetare. Bild: Niras
Niras rekryterar nya medarbetare.

I Göteborg förstärker Niras sitt konsultteam med Susanne Montelius.

Under hösten har Vivanne Zhong och Gustaf Rosander rekryterats till konsultteamet i Malmö.

Till sitt Stockholmskontor har Niras rekryterat Cecilia Prick, Karolina Fors och Anita O'Flaherty.

– Vi har under många år haft förmånen att få driva stora och spännande lokalförsörjningsprojekt för våra samhällsnyttiga kunder. Vi har även en ambitiös målsättning att växa ytterligare inom rådgivning för kunder inom den privata sektorn och då med fokus på Västsverige, Öresundsregionen och Stockholm/Mälardalen. Våra nya kollegor bidrar till vår tillväxtstrategi och till att våra uppdragsgivare får effektiva och ändamålsenliga lokaler och arbetsplatser som stödjer deras utveckling och ger en attraktiv och god arbetsmiljö. Den växel vi lagt in i början av 2018 har burit frukt och vi kan nu konstatera att målet att förstärka vårt konsultteam har varit mycket framgångsrikt. Vi driver allt fler lokalavvecklingsuppdrag samtidigt som våra stora ramavtalskunder avropar kompetent konsultstöd som aldrig förr. Under slutet av 2018 fortsätter vi på inslagen väg med ambitionen att fortsatt vara den starkaste aktören inom vår marknad och stå väl rustade inför framtiden, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef på Niras Corporate Real Estate Services.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige