Image

Niras öppnar i Uppsala

BOLAG Niras öppnar ett kontor i Uppsala. Det blir bolagets sjunde kontor i Sverige.

Publicerad den 18 Maj 2010

Niras har sedan flera år arbetat med ett antal större konsultuppdrag i Uppsala för kunder såsom Sveriges Lantbruksuniversitet, Pricewaterhouse Coopers och Läkemedelsverket.

Därför är det ett naturligt steg att nu öppna ett kontor i staden. Verksamheten startar omgående och kommer enligt planerna redan efter sommaren att vara bemannat med fyra konsulter under Andreas Meléns ledning.

- Uppsalamarknaden är expansiv och mycket intressant för oss. Vi har i Uppsala under flera år upplevt en allt starkare efterfrågan på våra tjänster vilket vi hitintills hanterat med konsulter från Stockholmskontoret. Det är därför positivt att vi nu etablerar ett kontor nära våra kunder för att kunna erbjuda ännu bättre service, säger Andreas Melén, kontorsansvarig i Uppsala.

- Många av våra kunder har rikstäckande verksamheter varför det är viktigt för oss att ha ett starkt kontorsnät. Uppsalakontoret kompletterar våra övriga kontor på ett utmärkt sätt och är ett viktigt steg i vår fortsatta expansion, säger Jan Leife, vd för Niras i Sverige.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige