Image
Niam säljer i Roskilde.
Niam säljer i Roskilde. Bild: Niam

Niam säljer i Roskilde

Transaktioner Niam säljer en kontors- och detaljhandelsfastighet på Algade i centrala Roskilde till MM Properties. Fastigheten, om cirka 10 000 kvadratmeter, är en prestigefylld fastighet på Roskildes bästa huvudgata.
Publicerad den 8 Januari 2021

Michael Berthelsen, Country Manager Denmark på Niam:
– Under våra sju år som ägare har vi framgångsrikt förvaltat denna moderniserade kontors- och handelsfastighet med en varierad mix av hyresgäster. Vi överlämnar nu tillgången till den lokala investeraren och utvecklaren MM Properties som kommer fortsätta förvalta fastigheten väl. Framöver kommer Niam fortgå att vara aktiv inom alla segment på den danska fastighetsmarknaden.

Marc Møller, vd och grundare, MM Properties:
– Vi vill tacka säljaren och mäklaren för en bra process i samband med transaktionen. Vi ser fram emot köpet och är ödmjuka över uppgiften att förvalta och vidareutveckla fastigheten under de kommande åren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige