Image
Fredrik Jonsson.
Fredrik Jonsson. Bild: Niam

Niam köper bostadsportfölj av Bach Gruppen

Transaktioner 300 danska bostäder byter ägare när Niam växer.
Publicerad den 21 November 2019

Niam har ingått ett bindande avtal om köp av en bostadsportfölj av Bach Gruppen bestående av cirka 30 600 kvadratmeter fördelat på 300 bostäder belägna i centrala Jylland, Danmark. Majoriteten av bostäderna ligger i Silkeborg och Randers.

Portföljen består av moderna bostäder, primärt terrass- och parhus. Några bostäder i portföljen är fortfarande under konstruktion och kommer färdigställas under första halvan av 2020.

Michael Berthelsen, Country Manager, säger:
– Med detta förvärv växer vår portfölj av prisvärda bostäder. Vi upplever en mycket positiv utveckling av flera stora regionala städer i provinsen och vi finner det intressant att utöka vår bostadsportfölj här.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige