Image

Niam hyr ut i Malmö

Uthyrning Niam har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal om cirka 5 000 kvadratmeter med Trygg-Hansa i fastigheten Kronan 10 i centrala Malmö.
Publicerad den 19 Juni 2012
Annons
Image

Niam kommer att bygga om och modernisera lokalerna och uppgradera tekniken i byggnaden, bland annat genom utbyte av ventilationsaggregat.

- Vi är stolta att vi har fått förnyat och långsiktigt förtroende av Trygg-Hansa. Fastigheterna Kronan 10 och 11 är nu fullt uthyrda med Trygg-Hansa och SEB som ankarhyresgäster på långa hyresavtal, säger Stefan Albinsson, fund manager på Niam.

Newsec Asset Management förvaltar fastigheterna Kronan 10 och 11 för Niams räkning och har i samarbete med Niam förhandlat avtalet med Trygg-Hansa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur.

Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överst...

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige