Image

Niam förlänger med Mio i Heron City

Uthyrning Niam tecknar ett nytt sjuårigt avtal, gällande 9 600 kvadratmeter, med Mio i Heron City.
Publicerad den 13 Januari 2014
Annons
Image

- Mio ser en fortsatt positiv utveckling för samtliga butiker i Stockholmsregionen. Heron City är attraktivt och Mio-butiken där lockar allt fler kunder, säger Björn Lindblad, vd för Mio.

Heron City satte under 2013 besöksrekord med 7,3 miljoner besökare, en uppgång med elva procent sedan 2012 och med 24 procent sedan Niam köpte Heron City 2011.

- Heron City växer kraftigt. Under 2013 uppgick omsättningen till en miljard kronor vilket gör Heron City till en av de starkaste destinationerna inom inredning, hemelektronik, sport och fritid i Stockholmsregionen. Detta stärks ytterligare av att Mio, som också är uner stark tillväxt, ger oss ett förnyat och långsiktigt förtroende, säger Klas Modin, centrumchef på Heron City.

Heron City i Kungens Kurva, Stockholm, omfattar 48 700 kvadratmeter. Newsec förvaltar Heron City för Niams räkning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur.

Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överst...

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige