Image
Newsec rekryterar Anna Hedin som Associate Director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som Associates.
Newsec rekryterar Anna Hedin som Associate Director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som Associates.

Newsec växer inom Capital Markets

Karriär Newsec rekryterar Anna Hedin som Associate Director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som Associates.
Publicerad den 30 Augusti 2022

– Vi upplever en fortsatt aktiv transaktionsmarknad och stor efterfrågan på rådgivning från våra kunder. Rekryteringen av Anna, Niklas och Oliver ligger i linje med vår fortsatta expansion och ambition att ytterligare utveckla vårt erbjudande, säger Dan Sandstedt, Head of Capital Markets, Newsec.

Anna Hedin har över tio års erfarenhet som projektledare på Skanska Commercial Development och Sweco där hon tidvis varit stationerad i Oslo, London och Dubai.

– Jag ser fram emot att bli en del av Newsecs starka rådgivningsteam och dess fortsatta utveckling. Genom min bakgrund och internationella erfarenhet hoppas jag kunna bidra med ytterligare kompetens samt skapa värde för både befintliga och nya kunder, säger Anna Hedin, Associate Director, Newsec.

Niklas Engberg kommer närmast från Handelsbanken där han arbetat med företags- och fastighetsfinansiering. Oliver Stiernström är nyexaminerad från KTH efter genomförd Master inom fastighetsekonomi.

Newsec Capital Markets har idag trettio medarbetare på den svenska marknaden med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige