Image

Newsec värvar stjärnkonsult

Karriär Jan Rosengren tillträder i mars en ny befattning inom Newsec som investeringsrådgivare. Rosengren var med och startade i mitten av 80-talet upp Värderingsmännen som är ursprunget till dagens svenska DTZ, och han har varit bolaget trogen sedan dess, senast som Head of Consulting & Research.
Publicerad den 31 Januari 2011
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg.

- Det är mycket glädjande att vi anställt Jan Rosengren, som är en av fastighetsmarknadens mest erfarna och välrenommerade personer. Jan kommer att stärka vårt erbjudande inom strategisk rådgivning ytterligare, säger Newsecs analyschef Marie Bucht.

Utöver Rosengren har Newsec har den senaste tiden rekryterat ytterligare ett flertal personer:

# Charlotte Danielsson (tidigare Stena Fastigheter).
# Johnny Mattebo (CB Ricahrd Ellis).
# Patrik Idvall (Swedbank).
# Anders Wibréus (Deloitte).

- Newsec är i dag ett av norra Europas ledande fastighetskonsultbolag. Vår vision är att med god lönsamhet inom en femårsperiod omsätta 1 miljard kronor. Jan har en unik kunskap om och erfarenhet av fastighetsmarknaden som mycket väl passar in, och kommer att stärka, vårt koncept \"The Full Service Property House”, säger Patrik Enblad, vd för Newsec.

Karin Witalis tar vid efter Jan Rosengren som research-chef på DTZ.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige