Image

Newsec-stjärna lämnar bolaget

Karriär Marie Bucht lämnar sin tjänst som vd för Newsec Advice. I stället blir hon ansvarig för Business Intelligence på NCC Property Development. - Det var rätt tajming att byta nu och det här blir en spännande utmaning, säger Marie Bucht till Fastighetssverige.
Publicerad den 18 Januari 2012
Marie Bucht. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Marie Bucht. Bild: Newsec.

Marie Bucht har jobbat på Newsec sedan 1999 och har varit en av de mest tongivande personerna på bolaget. Hon har haft ansvar för rådgivningsverksamheten som omfattar all typ av fastighetsrelaterad marknads- och strategisk analys, fastighetsvärdering och köprådgivning.
- Det har varit en stimulerande och utvecklande resa i en entreprenöriell miljö bland mycket kompetenta medarbetare. Jag ser nu fram emot att arbeta med affärs- och fastighetsutveckling inom NCC som är en av Nordens ledande aktörer inom området, säger Marie Bucht.
- Vi vill tacka Marie för gedigna insatser under många år där hon haft en viktig roll att vara med att utveckla Newsec till den position vi har på marknaden idag samtidigt som vi vill önska henne lycka till i de utmaningar hon nu valt att ta hos NCC, säger Bert-Ove Johansson, chef för Newsec Sverige.
Angående sin nya tjänst på NCC säger Marie Bucht:
– NCC är ett mycket intressant bolag och det ska bli spännande att vara delaktig i att förverkliga NCC:s strategiska tillväxtmål. Jag ser fram emot att kunna bidra med de erfarenheter jag har med mig från Newsec och tillsammans med all kompetens som redan finns i företaget utveckla och vässa NCC Property Developments kunderbjudande, säger Marie Bucht, tillträdande Head of Business Intelligence.

Marie Bucht tillträder den 2 april.
– Genom att rekrytera Marie som ny resurs i vårt redan starka team kommer vi att kunna arbeta på ett för branschen helt nytt sätt. Vi ska trampa upp nya stigar och kommer därför ännu mer kraftfullt kunna utveckla NCC Property Development och vår affär, säger Joachim Hallengren, vd på NCC Property Development.

NCC Property Development vill stärka analyskulturen inom affärsområdet i syfte att optimera sitt erbjudande för morgondagens krav och önskemål. Funktionen Business Intelligence omfattar bland annat ansvar för att identifiera nya affärsmöjligheter, makroekonomisk analys, och trendspaning. I funktionen ingår också ansvar för marknadsanalyser och olika drivkrafter för tillväxt samt konkurrens-, kund- och produktanalyser.
– Jag ser också fram emot att få ta del av Maries breda kompetens, analytiska förmåga och goda affärsförståelse. Det gläder mig att en så namnkunnig person kommer att representera NCC gentemot våra intressenter i de sju länder där vi har verksamhet, säger Joachim Hallengren.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige