Image

Newsec startar nytt bolag – vd:n rekryterad

Bolag Newsec startar ett nytt bolag inom fastighetsförvaltning. Vd:n är redan rekryterad.
Publicerad den 6 November 2012
Björn Lindeborg. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Björn Lindeborg. Bild: Newsec.

Newsec har beslutat att bredda sitt erbjudande inom fastighetsförvaltning och kommer framöver även satsa på drift- och fastighetsskötseltjänster. Tjänsterna kommer att erbjudas inom ramen för det nystartade bolaget Newsec Technical Services. Bolaget kommer att ledas av Urban Persson som närmast kommer från en position som vice vd och divisionschef inom NEA-Gruppen. Han har tidigare haft chefsroller inom Coor Service Management och Skanska Facilities Management.

- Vi vill genom vår satsning påvisa att man kan leverera drifts- och fastighetsskötsel med hög kvalité och till förutsägbara priser. I dag är vår uppfattning att många är missnöjda med sin driftsentreprenör på grund av brist på förutsägbarhet och svårigheter att utvärdera leveransen, säger Björn Lindeborg, vd för Newsec Asset Management.

Newsec Technical Services kommer att drivas som ett dotterbolag till Newsec Asset Management med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifts- och fastighetsskötseltjänster.

Newsecs befintliga förvaltningsverksamhet utgör grunden för satsningen, men tillväxten ska framöver främst komma genom nya uppdrag samt via driftsuppdrag i kombination med förvaltningsuppdrag.
- Genom min långa erfarenhet i branschen är jag övertygad om att det finns utrymme för en kvalitetsleverantör som Newsec i den här nischen. Med utgångspunkt i Newsecs nuvarande verksamhet och starka varumärke finns alla möjligheter att skapa ytterligare värden för befintliga och nya kunder, säger Urban Persson, vd Newsec Technical Services.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige