Image

Newsec startar kommunikationsbyrå

Bolag Newsec breddar sig och startar en strategisk kommunikationsbyrå med fokus på rådgivning till fastighetsrelaterade bolag och organisationer, verksamma främst på den svenska marknaden. Newsec Communication kommer att ledas av Newsecs och Strongholds kommunikationsdirektör Niklas Alm.
Publicerad den 18 September 2013
Niklas Alm. Bild: Newsec
Niklas Alm.

- Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs. Ett område där stora delar av fastighetssektorn är exponerad. Vidare finns det en rad synergier med Newsecs övriga verksamhet inte minst vad avser nätverk och kompetens. Bland annat har vi tillgång till branschens vassaste analysavdelning, vilket även gör oss till en lämplig partner vad avser årsredovisningar med mera, säger Niklas Alm, vd för Newsec Communication.

Newsec Communication drivs som ett dotterbolag till Stronghold Invest med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.

- Ambitionen är att vara en mindre partnerägd byrå med fokus på hög kvalitet och långa relationer, samt att verka via nätverk, säger Niklas Alm.

Niklas Alm kommer närmast från en position som kommunikationsdirektör inom Stronghold. Han har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, inte minst vad avser finansiell kommunikation i samband med transaktioner. Han har bland annat verkat som senior rådgivare till en mängd företagsledningar samt som vd för Citigate Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige