Image

Newsec rekryterar trio

Karriär Newsec rekryterar Fredrik Karlsson, från Cushman & Wakefield, som värderare till den svenska rådgivningsverksamheten. Man anställer även Alexandre Pripp och Jesper Eliason.
Publicerad den 6 September 2016
Fredrik Karlsson. Bild: Newsec
Fredrik Karlsson. Alexandre Pripp. Bild: Newsec
Alexandre Pripp. Jesper Eliason. Bild: Newsec
Jesper Eliason.

rådgivningsverksamheten. Fredrik Karlsson, som är auktoriserad, kommer närmast från Cushman & Wakefield/DTZ där han verkat i närmare tio år inom fastighetsvärdering och analys. Han är utbildad till lantmätare på KTH.

– Vi ser en fortsatt stor aktivitet på marknaden samt efterfrågan på våra rådgivningstjänster, vilket är mycket glädjande. Fredrik har en gedigen kunskap och erfarenhet från branschen och kommer bidra till att stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation and Advisory, Newsec.

Vidare har Alexandre Pripp och Jesper Eliason anställts som analytiker. Alexandre Pripp kommer från en femårig utbildning på KTH med inriktning Fastighet- och finans/Industriell ekonomi. Jesper Eliason har läst en treårig kandidatutbildning på Handelshögskolan i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige