Image

Newsec rekryterar kommunikationschef

Karriär Newsec rekryterar Ann Sonne i en ny funktion som kommunikationschef. Ann Sonne kommer främst att arbeta med extern positionering av varumärket samt med att fortsätt utveckla gemensamma kommunikations- och marknadsstrategier för den nordiska marknaden. Hon kommer närmast från JKL och tillträder sin nya roll i oktober 2016.
Publicerad den 12 September 2016
Ann Sonne. Bild: Newsec
Ann Sonne.

– Vi är redan idag den ledande fastighetsrådgivaren i norra Europa, men ödmjuka inför framtidens utmaningar och förbereder oss därför på att möta de förutsättningar som väntar runt hörnet. Ann kommer att spela en viktig roll i detta arbete tillsammans med koncernens övriga medarbetare, säger Niklas Alm, ordförande i Newsec Communication.

Ann Sonne kommer närmast från en roll som seniorkonsult på JKL. Hon har tidigare arbetat med global kommunikation på Ikea Group och Inter Ikea Group i Sverige och internationellt. Ann Sonne har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen – att fortsätta bygga ett ledande och starkt varumärke och göra det ännu tydligare. Newsec har en inspirerande historia och en stark affär. Det ska bli spännande både att få bidra med mina erfarenheter och att lära mig nytt, säger Ann Sonne.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige