Image

Newsec hyr ut mer i Skravelberget

Uthyrning Newsec har tecknat ett femårigt hyresavtal avseende en lokal i fastigheten Skravelberget Större 19 på Östermalm i Stockholm. Hyresgäst är Wide narrow Intelligence – specialister inom strukturerad omvärldsanalys – som förlägger ett kontor i byggnaden. Efter uthyrningen återstår endast några hundra kvadratmeter att hyra ut.
Publicerad den 28 Maj 2012

Fastigheten, som är under totalrenovering, ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och omfattar cirka 4 500 kvadratmeter.
- Det är mycket glädjande att kunna välkomna Wide narrow Intelligence, vars profil passar väl in i fastigheten. Renoverings- och tillbyggnadsarbetet löper enligt plan och Wide narrow kommer att flytta in under vintern, säger Jonas Törnell, affärsansvarig, Newsec Asset Management.

Newsec har sedan tidigare erhållit uppdraget att utveckla och renovera fastigheten som kommer att erbjuda representativa kontors- och butikslokaler med hög funktionalitet, yteffektivitet och flexibilitet. Projektet beräknas vara klart under tredje kvartalet innevarande år.
- Efter denna uthyrning återstår det endast fyra lediga kontorsytor om cirka 240-350 kvadratmeter vardera i denna attraktiva fastighet belägen på Ingemar Bergmans gata mellan Dramaten och Stureplan i Stockholm, säger Fredrik Brandt, uthyrningschef på Newsec Asset Management.
- Wide narrow planerar att expandera under kommande år och vi är därför i behov av större lokaler. Newsec möter på ett bra och tydligt sätt de krav som vår verksamhet ställer, säger Daniel Petersson, vd på Wide narrow.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige