Image

Newsec hyr ut i Palmfelt Center

UTHYRNING Newsec Asset Management hyr ut cirka 1 700 kvadratmeter i Palmfelt Center vid Globen i Stockholm till Talboks- och punktskriftsbiblioteket.
Publicerad den 16 Februari 2009
Annons
Image

Lokalerna kommer nu att anpassas för hyresgästen och TPB flyttar in i de nya lokalerna i juni 2009.

Palmfelt Center är en fastighet under omvandling. De flexibla kontorsutrymmena disponeras om och görs trivsammare med bättre ljusflöden och utblickar. Säkerhetstänkandet och datorhallarna utvecklas vidare med bibehållna möjligheter till avbrottsfri el och gott skydd.

- Vi är mycket stolta över att Talboks- och punktskriftsbiblioteket valt att etablera sig i Palmfelt Center. TPB:s val av Palmfelt Center bekräftar att vår offensiva marknadsföring under hösten 2008 av Palmfelt Center var rätt. Det finns idag ett behov av kontorslokaler i hus som är både trevliga att arbeta i och erbjuder hög säkerhet. Fastigheten ligger dessutom mycket centralt i Globenområdet, säger Sven Stork, förvaltningschef på Newsec Asset Management som förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren NIAM Fond III.

Colliers har medverkat som rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan framtidens städer utformas med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Byggsektorn är den minst digitaliserade sektorn i världen och befinner sig i startgroparna för en massiv transformation. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade Spacemakers Gunilla Liedman hur data och AI kan kan förändra vårt sätt att planera, designa och konstruera framtidens städer och anta utmaningar som befolkningstillväxt och ökad urbanisering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY