Image

Newsec förstärker i Stockholm och Malmö

Karriär Newsec rekryterar ett antal nya medarbetare inom rådgivnings- och transaktionsverksamheten i Malmö och Stockholm.
Publicerad den 13 Juni 2011

Nina Warnquist kommer från och med mitten av september att som värderare förstärka Newsecs kontor i Malmö. Hon har i flera år varit ansvarig för fastighetsvärdering i södra Sverige på SBAB. Dessförinnan var hon ansvarig för investeringsbedömning och värdering i samband med köp- och försäljning för södra Sverige på Akelius Fastigheter.

Newsec har även anställt Henrik Jönsson som fastighetsanalytiker till kontoret i Malmö. Han kommer från Fastighetskontoret i Malmö Stad.

Diana Häglund och Linda Graff-Lonnevig kommer att förstärka transaktionsteamet i Stockholm. Diana Häglund har sedan 2004 arbetat som projektledare inom investeringsrådgivningsverksamheten vid Savills Sweden, och Linda Graff-Lonnevig kommer närmast från en roll som projektledare på Savills Sweden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige