Image

Newsec förstärker i Stockholm och Malmö

Karriär Newsec rekryterar ett antal nya medarbetare inom rådgivnings- och transaktionsverksamheten i Malmö och Stockholm.
Publicerad den 13 Juni 2011

Nina Warnquist kommer från och med mitten av september att som värderare förstärka Newsecs kontor i Malmö. Hon har i flera år varit ansvarig för fastighetsvärdering i södra Sverige på SBAB. Dessförinnan var hon ansvarig för investeringsbedömning och värdering i samband med köp- och försäljning för södra Sverige på Akelius Fastigheter.

Newsec har även anställt Henrik Jönsson som fastighetsanalytiker till kontoret i Malmö. Han kommer från Fastighetskontoret i Malmö Stad.

Diana Häglund och Linda Graff-Lonnevig kommer att förstärka transaktionsteamet i Stockholm. Diana Häglund har sedan 2004 arbetat som projektledare inom investeringsrådgivningsverksamheten vid Savills Sweden, och Linda Graff-Lonnevig kommer närmast från en roll som projektledare på Savills Sweden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige