Image

Newsec får utökat förtroende av Lasalle Investment Management

Uthyrning Newsec tecknar nytt avtal med Lasalle Investment Management avseende fastigheten Stansen 1 bestående av 17 400 kvadratmeter i Häggvik, Sollentuna. Avtalet inkluderar ekonomisk och teknisk förvaltning samt teknisk drift.
Publicerad den 12 September 2014

- Vi förvaltar en av Lasalle Investment Managements fastigheter sedan tidigare och det är självklart mycket glädjande att de gett oss förtroende att förvalta även Stansen 1. Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete och att utveckla fastigheten tillsammans med kunden, säger Stefan Mossvall, fastighetschef på Newsec Asset Management.

Stansen 1 är beläget i Häggvik, Sollentuna, och inkluderar fyra fastigheter med en area om 17 400 kvadratmeter. Bland hyresgästerna finner man Coop Forum, Jysk, Blomsterlandet och Mcdonalds. Uppdraget för Stansen 1 omfattar ekonomisk och teknisk förvaltning och teknisk drift.

Avtalet med Newsec har ombesörjts av Genesta som är Lasalle Investment Managements samarbetspartner i Sverige.

- Newsec erbjuder högkvalitativa förvaltningstjänster och är en kompetent samarbetspartner med fokus på att skapa bestående värden, säger Ted Söderlund, Asset Manager, Genesta.

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige