Image

Newsec får uppdrag av Stoneridge

Bolag Newsec har fått i uppdrag att vara rådgivare till Stoneridge Electronics när bolaget ser över sin framtida lokalförsörjning för verksamheten i Stockholm. Uppdraget omfattar behovsanalys, lokalsök, hyresförhandling samt projektledning av eventuell omlokalisering.
Publicerad den 7 Maj 2013

- Vi ser fram emot att tillsamman med Stoneridge Electronics lösa det framtida lokalbehovet genom att täcka hela värdekedjan från behovsanalys till en eventuell flytt. Newsecs erfarenhet och kompetens kombinerat med ett brett kontaktnät ger oss rätt förutsättningar att skapa mervärde för våra kunder, säger Caroline Larsson, projektledare på Newsec Corporate Solutions.

Stoneridge Electronics är en del av en amerikansk koncern som formger samt tillverkar avancerade elektriska och elektroniska komponenter, moduler och system främst för kommersiella fordon. Ambitionen är att finna effektiva och flexibla lokaler för cirka 200 arbetsplatser i de norra förorterna till Stockholm.

- Effektiva och anpassade lokaler är av yttersta vikt både vad det gäller ekonomi, produktivitet och företagskultur. Vi behöver ändamålsenliga lokaler för en projektorienterad organisation med frekventa kund- och leverantörsbesök, säger Erik Falkeström, inköpschef Stoneridge Electronics.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige