Image

Newsec får förvaltningsuppdrag i Strömstad

Bolag Newsec har fått förtroendet av det norska fastighetsbolaget BT Property Strömstad AB att förvalta den nya gallerian i Strömstad som öppnar 11 juni.
Publicerad den 19 Maj 2015

Den nya gallerian i Strömstad, som slår upp portarna i början av juni, består av 20 000 kvadratmeter lokalyta med cirka 30 butiker. Bland hyresgästerna återfinns kända varumärken som Cubus, Dressman och Espresso House. Gallerian ligger centralt i Strömstad med ett upptagningsområde på 1,8 miljoner konsumenter per år, däribland många semesterbesökare och norska konsumenter.

??– Vi är väldigt stolta över att ha erhållit förtroendet från BT Property Strömstad AB, som därmed blir ny kund till Newsec. Vi ser fram emot att skapa ett nära och långsiktigt samarbete som genererar ett ökat mervärde för båda parter, säger Per Thoren, Kundansvarig på Newsec Asset Management. ??

– Vi ser fram emot samarbetet med Newsec. Förutom att erbjuda högkvalitativa förvaltningstjänster har Newsec lång erfarenhet av att förvalta större köpcentrum, vilket var en viktig faktor för oss vid val av partner, säger Niels Bugge, BT Property Strömstad

??Newsecs uppdrag innefattar såväl kommersiell-, ekonomisk- och administrativ förvaltning samt teknisk förvaltning och löper 18 månader. I samband med det nya förvaltningsuppdraget anställer Newsec Carina Hansson som Centrumchef. Carina har erfarenhet av att starta upp nya centrum och har tidigare arbetat som regionchef på Steen & Ström.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige