Image

Newsec får förvaltningsuppdrag av Agora

Bolag Newsec har tecknat avtal med Agora avseende ekonomisk förvaltning för bolagets hela fastighetsbestånd. Avtalet avser även ett tidsbegränsat uppdrag gällande förvaltning, centrumledning och uthyrning för åtta handelsfastigheter runt om i Sverige.
Publicerad den 29 September 2015

- Vi är glada att ha erhållit detta förtroende från Agora, som därmed blir ny kund. Vi ser fram emot att skapa ett nära samarbete som genererar ett ökat mervärde för båda parter, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management AB i Sverige.

Uppdraget omfattar ekonomisk förvaltning för hela Agoras fastighetsbestånd som består av 22 handelsfastigheter på 17 orter runt om i Sverige, med en total yta om cirka 235 000 kvadratmeter.

- Vi är nystartade och inne i en kraftig expansionsfas. Medan vi bygger vår egen organisation är vi glada att Newsec bistår med förvaltning, centrumledning och uthyrning i del av portföljen, säger Peter Gullberg, förvaltningschef på Agora.

Agora - A Group of Retail Assets Sweden AB – startade våren 2015 och äger, förvaltar och utvecklar detaljberoende fastigheter runt om i Sverige. Bolaget noterades på First North den 15 juni 2015.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige