Image
Sofia Petzelius och Niklas Borg.
Sofia Petzelius och Niklas Borg. Bild: New Property

New Property satsar på retail

Bolag Nu stärker New Property sin kompetens inom ytterligare ett område – Retail. Som vd för det nya dotterbolaget New Property Retail & Development har man anställt Sofia Petzelius, som har lång erfarenhet av stadsutveckling och detaljhandel.
Publicerad den 19 Februari 2019

Just nu pågår det spännande förändringar inom retailbranschen där det ställs höga krav och förväntningar i ett allt snabbare tempo. Med New Propertys breda kunskap och långa erfarenhet av lokaluthyrning, i kombination med Sofia Petzelius långa erfarenhet från såväl fastighetsägarsidan som konsultsidan, förväntar New Property Retail & Development att man får en stark position på marknaden. Sofia Petzelius kommer närmast från Agora där hon var ansvarig för uthyrning och utveckling av fastigheterna i Stockholm/Mälardalen.
– Vi drivs av en ambitiös målsättning och det känns mycket viktigt att kunna addera Sofias kompetens till vår organisation. Vi är glada och stolta över att kunna attrahera medarbetare av den här kalibern med gedigen erfarenhet och ett starkt track-record inom segmentet Retail där vi förväntar oss mycket aktivitet under 2019. Sofia kompletterar oss perfekt och fyller ett tomrum som våra kunder länge efterfrågat, säger Niklas Borg, vd för New Property Group.
– Mina breda marknadsmässiga erfarenheter och mitt affärsmässiga tänk ser jag som en stor tillgång i det uppdrag jag nu har på New Property. New Property har en unik position inom uthyrning och det ska bli en spännande resa att få vara med och stärka bolagets position inom retail, säger Sofia Petzelius.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Johansson om Helix och Oscars kamp: "Han ska ha credd"

Bolag Oscar Properties kris har inte gått Fastpartners vd Sven-Olof Johansson obemärkt förbi – men han försäkrar att framtiden för Helix, etapp två av Norra Tornen, inte påverkas av samarbetspartnerns utsatta läge. För Fastighetssverige berättar han mer om projektet och synen på affärskollegan Oscar Engelbert.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY