Image
Sportjätten flyttar in i K11, som syns till höger i bild.
Sportjätten flyttar in i K11, som syns till höger i bild. Bild: Joakim Kröger

NCC tecknar avtal med Puma i Järva Krog – hyr både kontor och showroom

Uthyrning NCC har tecknat hyresavtal med Puma som flyttar in i nya kontorslokaler samt etablerar ett showroom i Järva Krog, Stockholm. I kvartersstaden får företaget ett flexibelt, hållbart och attraktivt kontor med hög tillgänglighet och tillgång till ett brett serviceutbud.
Publicerad den 16 Februari 2021

NCC har tecknat hyresavtal med Puma som flyttar in i nya kontorslokaler samt etablerar ett showroom i Järva Krog, Stockholm. I kvartersstaden får företaget ett flexibelt, hållbart och attraktivt kontor med hög tillgänglighet och tillgång till ett brett serviceutbud.

Det tyska sportföretaget Puma tecknar hyreskontrakt med NCC avseende kontor och showroom om cirka 1 800 kvadratmeter i den nybyggda fastigheten K11 i Järva Krog. Puma flyttar i oktober 2021 in på våningsplan åtta och nio i fastigheten och kommer även att hyra förrådsutrymmen om cirka 50 kvadratmeter.

– Vårt nya kontor och showroom i K11 erbjuder en flexibel och mycket inspirerande arbetsmiljö för våra anställda, vilket var avgörande för oss i val av lokal. Fastighetens nyligen undertecknade hållbara hyresavtal, som täcker miljö, social och ekonomisk hållbarhet, gjorde det till det självklara valet för oss, säger Rutger Hagstad, marknadschef Puma Nordic.

Järva Krog kvartersstad är en del av utvecklingen i Ulriksdal, strax utanför Stockholms tullar, knutet till staden med cykel, kollektivtrafik eller bil och med närhet till både Arlanda och Bromma flygplats.

– Det är mycket glädjande att Puma väljer Järva krog kvartersstad för sitt nya kontor och showroom. Vi välkomnar dem till en dynamisk och inspirerande stadsdel med hög tillgänglighet och attraktivt läge, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development.

NCC har som mål att minimera projektens miljöpåverkan och kontorsfastigheterna certifieras enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM till nivån Excellent. Dessutom har hållbart hyresavtal tecknats vilket inbegriper grön, social och ekonomisk hållbarhet.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige