Image

NCC säljer kontors- och handelsfastighet i Köpenhamn

Transaktioner NCC har sålt en kontors- och handelsfastighet belägen på huvudgatan i Lyngby, en förort till Köpenhamn, för 155 miljoner kronor. 
Publicerad den 31 Mars 2014
Carola Lavén. Bild: Sten Jansin
Carola Lavén. NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. Bild: NCC
NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. Bild: NCC
NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn.

Köpare är det börsnoterade fastighetsbolaget Patrizia Immobilien AG.Övertagandet ägde rum vid undertecknandet av avtalet den 28 mars 2014, och försäljningen ger en marginell resultatpåverkan på första kvartalet 2014.

– Det är ett gott betyg till oss att de fastigheter vi utvecklar har ett bra värde på marknaden och att vi finner stabila investerare, trots att marknadssituationen för handelsfastigheter i Danmark fortsatt är svår, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

Fastigheten i Lyngby är fullt uthyrd till klädbutiker, Bonde Boutique, Friluftsland, Café Baresso och restaurangen Meyers Spisehus.

I fastigheten återfinns även fullt uthyrda kontorslokaler. Huvudgatan i Lyngby (Lyngby Hovedgade) är en av Danmarks livligaste shoppinggator. Fastigheten består av 2 300 kvadratmeter handels- och kontorsyta och färdigställdes under 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY