Image

NCC säljer kontors- och handelsfastighet i Köpenhamn

Transaktioner NCC har sålt en kontors- och handelsfastighet belägen på huvudgatan i Lyngby, en förort till Köpenhamn, för 155 miljoner kronor. 
Publicerad den 31 Mars 2014
Carola Lavén. Bild: Sten Jansin
Carola Lavén. NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. Bild: NCC
NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn. Bild: NCC
NCC säljer en kontors- och handelsfastighet i Lyngby utanför Köpenhamn.

Köpare är det börsnoterade fastighetsbolaget Patrizia Immobilien AG.Övertagandet ägde rum vid undertecknandet av avtalet den 28 mars 2014, och försäljningen ger en marginell resultatpåverkan på första kvartalet 2014.

– Det är ett gott betyg till oss att de fastigheter vi utvecklar har ett bra värde på marknaden och att vi finner stabila investerare, trots att marknadssituationen för handelsfastigheter i Danmark fortsatt är svår, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

Fastigheten i Lyngby är fullt uthyrd till klädbutiker, Bonde Boutique, Friluftsland, Café Baresso och restaurangen Meyers Spisehus.

I fastigheten återfinns även fullt uthyrda kontorslokaler. Huvudgatan i Lyngby (Lyngby Hovedgade) är en av Danmarks livligaste shoppinggator. Fastigheten består av 2 300 kvadratmeter handels- och kontorsyta och färdigställdes under 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige