Image

NCC PD rekryterar från JLL

Karriär NCC Property Development rekryterar Henrik Bauer, fastighetskonsult med tolv års branscherfarenhet. Han kommer närmast från Jones Lang Lasalle och hos NCC Property Development kommer han att arbeta som fastighetsutvecklare.
Publicerad den 3 December 2012

– Det är ett naturligt och spännande steg att gå vidare till fastighetsägarsidan. Jag tar med mig ett brett kontaktnät från konsultsidan som jag tror kan bidra till att hitta nya affärer. NCC Property Development har en spännande affärsmodell med fokus på utveckling i storstäderna. Jag har fått ett mycket professionellt intryck av NCC under de år som jag har samarbetat med dem, säger Henrik Bauer.

Henrik Bauer är utbildad vid KTH på lantmäterilinjen med inriktning bygg- och fastighetsekonomi. Under sina tolv år i branschen har han framför allt jobbat med fastighetstransaktioner, investeringsanalyser och värdering, bland annat hos konsultföretaget Newsec. Henrik börjar sin nya tjänst som fastighetsutvecklare på NCC Property Development den 11 februari 2013.

– Henriks erfarenhet av fastighetsaffärer i kombination med hans breda nätverk kommer att stärka vår verksamhet ytterligare, säger Fredrik Hemborg, regionchef på NCC Property Development.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige