Image

NCC Boende ger ett rum på köpet

BOLAG NCC Boende tar till ytterligare ett nytt knep för att sälja bostäder. Kunden ska få det billigaste rummet på köpet.
Publicerad den 13 Mars 2009

- Vi räknar helt enkelt ut kvadratmeterpriset på bostaden och drar av värdet för det minsta rummet. Köper man en etta drar vi av en schablonsumma beräknad på tio kvadratmeter. Erbjudandet är ett tidsbegränsat kampanjerbjudande och efter kampanjperioden återgår vi till vår vanliga prislista, säger Erik Wikander, marknadschef på NCC Boende.

Erbjudandet gäller mellan 13 mars och 30 april.
Samtidigt lanserar NCC ett nytt trygghetspaket, Tryggt Boende, som innehåller försäkringar som skyddar kunden såväl före som efter tillträde till den nya bostaden.

Tryggt Boende gäller för alla bostäder som köps av NCC Boende från och med i dag. Trygghetspaketet omfattar ett avbokningsskydd som före tillträdet gör det möjligt för köparen att boka av affären utan några kostnader om hon eller han skulle bli allvarligt sjuk. Det innehåller också ett bokostnadsskydd som bland annat omfattar ett skydd mot dubbel boendekostnad om köparen inte får sålt sitt tidigare boende samt en försäkring som täcker månadsavgiften om köparen efter själva inflyttningen skulle bli allvarligt sjuk. Därutöver har kunden möjlighet att köpa till en försäkring så att bokostnadsskyddet även omfattar arbetslöshet.

- NCC var tidigt ute och erbjöd Öppet köp på våra bostäder. Tryggt Boende är en förlängning av Öppet Köp och baseras på önskemål och en efterfrågan som vi ser hos våra kunder. För att våga byta bostad när kapitalmarknaden och arbetsmarknaden ser ut som den gör idag vill man tydligt veta vilka villkor som gäller, det gör man med vårt trygghetspaket, säger Erik Wikander.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige