Image

Naprapatlandslaget tar rygg på Midroc

Uthyrning Napratpatlandslaget öppnar klinik i Midrocs byggnad The Edge i Hyllie.
Publicerad den 27 November 2018
Annons
Image
"The Edge" i Hyllie. Bild: Erik Giudice Architects
"The Edge" i Hyllie.

Midroc bygger kontorsfastigheten The Edge i Hyllie. En av de som valt att teckna hyresavtal för en lokal i fastigheten är Naprapatlandslaget som öppnar en ny klinik i The Edge. Den kommer stå klar sista kvartalet 2019.

Midroc utvecklar flera projekt i Hyllie, ett av dem är kontorsfastigheten The Edge som byggs vid Malmömässan. Fastighetens konturer växer nu sakta fram och intresset för lokalerna ökar. En av de som valt att teckna hyresavtal med Midroc är Naprapatlandslaget som öppnar sin tredje klinik i Malmö.
– Vi har letat efter möjligheter att öppna en ny klinik i Hyllie, en stadsdel som expanderar med många kontor. The Edge blev på många sätt rätt för oss, fastigheten utmärker sig i området, har goda faciliteter för oss hyresgäster och vi kände att Hyllie var rätt område att expandera till, säger Mathias Deltner, legitimerad naprapat på Naprapatlandslaget.

På kliniken som öppnar på entréplan kommer två naprapater att arbeta. Det som varit avgörande för Naprapatlandslagets val av The Edge var framför allt de ljusa miljöerna, grönområdet utanför samt de gemensamma ytorna och faciliteterna såsom konferensrum och takterrass.
– Vi är glada att Naprapatlandslaget valde Midroc och The Edge i Hyllie. Läget kommer att passa deras verksamhet bra eftersom det är mycket folk som dagligen rör sig i området. Vi tror att tillgången till en naprapat i fastigheten är något både hyresgäster och andra kommer få glädje av, det skapar goda möjligheter att ta hand om sin hälsa, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY