Image

Nacka kommun köper för att bygga skola

Transaktioner Nacka kommun köper Sicklaön 38:14 innehållande Makaronifabriken och Disponentvillan för att där bygga en skola.
Publicerad den 15 Augusti 2013

Säljare var ett dotterbolag till Kvarnholmen Utveckling AB, vilket i sig är ett joint venture mellan JM, Peab och Folksam.

Förvärvet inkluderade den gamla Makaronifabriken uppförd 1934 och Disponentvillan som uppfördes 1931.

Kommunen avser att använda fastigheten för att bygga skola på Kvarnholmen.
Nacka kommun biträddes av advokatbyrån Magnusson, vars team bestod av Christian Johard
(advokat och ansvarig för fastighetstransaktioner på Magnusson) och Jennie Thingwall (biträdande jurist i Magnussons fastighetsgrupp).

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen. <br /> Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.<br /> <br /> Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt. <br /> Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Legal 500 EMEA, Chambers Global och Chambers Europe. Magnusson har tre år i rad (2012, 2013 och 2014) fått utmärkelsen European Law Firm of the Year. 2012 och 2013 tog byrån hem högsta vinsten vid Årets Advokatbyrå som årets...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY