Image

Nacka kommun köper för att bygga skola

Transaktioner Nacka kommun köper Sicklaön 38:14 innehållande Makaronifabriken och Disponentvillan för att där bygga en skola.
Publicerad den 15 Augusti 2013

Säljare var ett dotterbolag till Kvarnholmen Utveckling AB, vilket i sig är ett joint venture mellan JM, Peab och Folksam.

Förvärvet inkluderade den gamla Makaronifabriken uppförd 1934 och Disponentvillan som uppfördes 1931.

Kommunen avser att använda fastigheten för att bygga skola på Kvarnholmen.
Nacka kommun biträddes av advokatbyrån Magnusson, vars team bestod av Christian Johard
(advokat och ansvarig för fastighetstransaktioner på Magnusson) och Jennie Thingwall (biträdande jurist i Magnussons fastighetsgrupp).

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen.
Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.

Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt.
Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Le...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden C kan kastas ut från börsen – Nasdaq: "Ska diskutera eventuella åtgärder"

Ekonomi/Finansiering I fredags handelsstoppades återigen Hufvudstadens C-aktie på Stockholmsbörsen, denna gång tills vidare. För Fastighetssverige berättar Stockholmsbörsens Erik Granström mer om bakgrunden till beslutet och hur man går vidare med ärendet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY