Image

MultiQ:s huvudkontor till Hyllie i Malmö

UTHYRNING MultiQ flyttar sitt huvudkontor till Hyllie i Malmö. Totalt hyr man cirka 1 500 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Februari 2010
Annons
Image

MultiQ är en ledande aktör inom bildskärmslösningar för publika miljöer. De kommer att etablera nya lokaler för sitt huvudkontor i Hyllie, Malmö. Verksamheten på totalt cirka 1 500 kvadratmeter kommer att inrymmas i moderna lokaler i en fastighet som ägs av fastighetsägaren Variant Fastighets AB med inflyttning i början av augusti 2010.

- Fastigheten med dess strategiska läge vid kommande Citytunnel, som invigs i december i år, ger oss möjlighet till så väl regionala som internationellt mycket goda kommunikationer. Detta i kombination med väl anpassade och moderna lokaler som vi efterfrågar, säger Anders Laurin vd för MultiQ.

Relier Real estate advisor har förmedlat den nya etableringen och medverkat i uthyrningen.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige