Image

Motormäklaren öppnar i Liljeholmstorget Galleria

Uthyrning Nu kan bilköpare komma till Liljeholmstorget Galleria för att titta på bilar och provköra. Sedan början av oktober finns Motormäklaren i gallerian med försäljningskontor och visning av ett 60-tal bilar i garaget.
Publicerad den 18 Oktober 2016
Liljeholmstorget. Bild: Citycon
Liljeholmstorget.

Gallerians läge i en knutpunkt med närhet till såväl Stockholms innerstad som E4:an – och de generösa öppettiderna – är skälen till att Motormäklaren valde Liljeholmstorget Galleria.

Motormäklaren är en ny typ av förmedlingstjänst som hjälper privatpersoner och företag att sälja sina bilar via Motormäklarens hemsida. Idén är att erbjuda ett alternativ till att sälja bilen till en bilhandlare eller att krångla med privatförsäljning.

Därför blev det självklart för e-handelsföretaget Motormäklaren att starta en fysisk butik och ett showroom för kunderna som främst kommer från Mälardalen men även från andra delar av landet.

– Vi tror att de traditionella bilhallarnas tid kan vara förbi och vi vill därför testa nya sätt att nå våra kunder. Genom att finnas i Liljeholmstorget Galleria kan vi erbjuda en stor tillgänglighet, säger Christian Halldén, vd på Motormäklaren.

– Det här är ett gott exempel på hur e-handel och den fysiska butiken kompletterar varandra. Kunderna kan söka bilmodeller på Motormäklarens hemsida och därefter komma till Liljeholmstorget Galleria och provköra, eller komma på drop-in utan att ha kollat på nätet innan, berättar Magnus Bergman, regionchef på Citycon.

Förutom Motormäklaren öppnar djuraffären Arken Zoo i mitten av november i Liljeholmstorget Galleria. Under året har gallerian även utökat butiksutbudet med Panduro Hobby, Webhallen, Twilfit och Rituals.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige