Morris Law fortsätter rekrytera

Morris Law rekryterar fyra. Bild: Per Andrew Möller
Morris Law rekryterar fyra.

Publicerad den 4 Februari 2019

Skicka till e-post

Bolag Morris Law bekräftar Fastighetssveriges avslöjande att man plockar in Nimrod Badur och Björn Bjuggren som blir nya delägare. Utöver den duon anställs även Elin Jansson och Kevin St. Hill.

Framgångarna fortsätter för Sveriges modernaste advokatbyrå som nu fortsätter att växa i Stockholm. I början av februari ansluter en kvartett i form av Nimrod Badur, Björn Bjuggren, Elin Jansson och Kevin St. Hill, samtliga från Osborne Clarke. Nimrod Badur och Björn Bjuggren blir nya delägare i Morris Law och rekryteringarna gör att Morris stärker upp sin kompetens inom fastighetssektorn samt inom bank och finans.
– Det känns väldigt bra att ansluta till Morris redan så välrenommerade fastighetsgrupp för att nu kunna bistå våra klienter med all form av fastighetsexpertis, säger Nimrod Badur. Vi har en extremt bra grund att stå på där vi redan har tagit en stor andel av marknaden och jag är övertygad om att vi nu kommer kunna växa den andelen ytterligare. Det Morris som byrå har att erbjuda sina kunder är något unikt på marknaden och det är en stor ynnest att få vara med på den resan och bidra med min expertis och erfarenhet. Jag ser verkligen fram emot att få komma igång på allvar och hälsar både gamla och nya kunder välkomna till Morris.
– Håller helt med, säger Björn Bjuggren. Morris har på rekordtid lyckats etablera en välrenommerad fullservicebyrå som för varje år bryter ny mark och utökar sin andel, inte bara andel av fastighetsmarknaden utan även andelen av den svenska affärsjuridiska marknaden. Med en grundmurad kultur och true partnership bygger Morris ett fullservicelag med rätt person på rätt plats. Bank- och finansgruppen får en naturlig roll i det laget och även jag ser fram emot att få arbeta med befintliga och nya klienter tillsammans med alla Morriskollegor. ?

Nimrod Badur har specialiserat sig på fastighetsaffärer, infrastrukturprojekt, uthyrningar, joint venture, kommersiell hyresrätt samt bygg- och affärsavtal. Björn Bjuggrens expertis ligger inom finansiering så som förvärvsfinansiering, fastighets- och annan tillgångsfinansiering, rörelsefinansiering, skuldinstrument på kapitalmarknaden (inklusive obligationer), venture debt finansiering, finansiell omstrukturering och generell bankutlåning.
– Jag är väldigt glad att Nimrod och Björn valde att komma till oss, säger Martin Taranger, vd för Morris Law. Deras erfarenhet blir en stor tillgång för både bolaget och våra klienter.??
– Det känns inspirerande och roligt att växa vår verksamhet tillsammans med Nimrod och Björn, säger Olof Myhrman, ordförande på Morris Law. Vi är inne i en expansiv fas inom flera områden och rekryterar mycket personal med olika kompetenser. Tillskottet innebär att vår närvaro i Stockholm ökar och är väldigt vältimat när vi i samband med årsskiftet flyttat in i våra nya fina lokaler på Norrlandsgatan 15.


- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter Berggrens intåg kikar Serneholt på nya marknader

Bolag För Fastighetssverige lägger Per Berggren ut texten om varför han lockas till den spanska bostadsmarknaden – och var han vill se bolaget växa framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus

Fastighetssverige på sociala medier


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige
Susanne Åhlén och Jan Gösbeck berättar om kompetensutmaningar som kommer av den ökade digitaliseringen.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Har vi kompetensen när branschen digitaliseras?Multihuset.

Trianon köper Multihuset för 425 miljonerStefan de Geer lämnar Oscar Engelbert och Oscar Properties.

Lämnar Oscars styrelse efter två månaderPatrik Hall.

Heimstaden köper lägenheter i SandvikenRutger Arnhult, vd för Klövern.

Klövern säljer i UppsalaIlija Batljan, vd för SBB.

SBB rekryterar förvaltningschefPatrik Emanuelsson.

Heba säljer till SenatorVeidekke köper mark i Höganäs.

Veidekke köper mark för bostäder i HöganäsFastighetssverige PLAY


Branschguiden

Bonnierhuset.

Kry hyr 4 000 kvadratmeter i BonnierhusetToppnamn lämnar SSMJohanna Jansson, Tomas Segerberg, Anders Gagnerud .

Segerberggruppen rekryterar hållbarhetschef och HR-chefJSB etablerar sig i Jönköpingsregionen.

JSB etablerar sig i JönköpingsregionenBiljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

Kungsleden etablerar egen driftorganisation+ Plus
Jonas Ottosson.

Pressad retailkoncern blöder trots radikal åtstramning+ Plus
Roy Karlsson.

Roy Karlsson startar nytt bolag: "Tittar på nyproduktionsprojekt"Caroline Arehult, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Biljana Pehrsson - fem börs-vd:ar som kommer till Grand Hotel och Fastighetskvinnan den 4 september.

Börs-vd:arna om branschläget: Logistik, samhällsfastigheter, kontor och bostadsutvecklingPeter Malmén.

Han blir ny vice vd på WillhemOscar Engelbert, vd för Oscar Properties.

Oscar Properties säljer – ger plusresultat om 50 miljonerColliers adderar retail till sitt utbud.

Colliers inleder retailsatsningLars Wikström, vd för Prime Living.

Prime Living vill sälja på Irland
Se fler nyheter