Image
Vita villan.
Vita villan. Bild: Diös

Mora kommun hyr av Diös

Uthyrning Nyligen har delar av Mora kommuns socialförvaltning flyttat in i Vita villan i centrala Mora, på samma adress som Familjecentralen. Syftet är att öka tillgängligheten och stärka samarbetet mellan verksamheterna. Fastighetsägaren Diös har utvecklat lokalerna till ett modernt kontorskoncept.
Publicerad den 28 November 2019
Annons
Image

Vita villan ligger på Vasagatan i centrala Mora och fylls just nu med verksamheter från Mora kommun. Hit flyttar familjeteamet in för att öka sin sociala närhet och tillgänglighet för besökarna. Familjeteamet arbetar med barn, ungdomar och familjer som behöver stöd på uppdrag av socialtjänsten. Under hösten har fastigheten totalutvecklats interiört och till våren fortsätter utvecklingen av fastigheten exteriört.
– Det är jätteroligt att vi har utvecklat helt nya och moderna lokaler till Mora kommun mitt i centrala Mora. Det här blir ett positivt inslag i stadskärnan med ökad tillgänglighet för besökare till kommunen, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.
– Det är jätteroligt att vi flyttar in till helt nya moderna lokaler med bästa läge i stan. Vi kommer kunna växla upp vårt arbetssätt genom att finnas tillgängligt med flera av våra medarbetare samlade. Det här kommer bli toppen för oss, säger Roger Torlamb, enhetschef, Mora kommun och Katrine Bond-Hermansson, förvaltare, Mora kommun.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY