Image

Mona Finnström ny vd för Fastigo

KARRIÄR Mona Finnström har utsetts till ny vd för Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation. Hon ersätter Anders Skarin, som avgår med pension efter 23 år som vd.
Publicerad den 26 Mars 2008

- Mona Finnström är ett välkänt namn i Fastigokretsar. Sedan 1999 har hon varit ledamot i en av Fastigos förhandlingskommittér och vi är mycket glada att kunna välkomna henne till Fastigo, säger Charlotte Axelsson, vd för HSB Stockholm och ordförande i Fastigo.

- Jag känner mig ödmjuk inför uppdraget att få ta över en så välskött organisation som Fastigo. Och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och medlemsföretag ta mig an det utvecklingsarbete som väntar för att möta omvärldsförändringarna i branschen, säger Mona Finnström.

Mona Finnström var tidigare personalchef på Stockholms Hamnar och var då ledamot i förhandlingskommittén på tjänstemannasidan inom Hamn- och stuveriförbundet, inom dåvarande SAF. Hon är i dag personalchef på AB Svenska Bostäder, och tillträder vd-posten på Fastigo under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige