Image

Möllers nya uppdrag

KARRIÄR Bengt Möller, informationsdirektör i Vasakronan, kommer från den 1 november 2008, att i konsultform vara med och utveckla Vasakronans varumärke vidare. Han kommer också att vara rådgivare i informations- och kommunikationsfrågor till nya ledningen i Vasakronan.
Publicerad den 25 September 2008

- Jag är glad att ha fått förtroendet att vara del i uppbyggnaden av det nya Vasakronan och dess varumärke, kommenterar Bengt Möller. Under nästa år fyller jag 60 år och ser fram emot att som konsult kunna fortsätta inom information och kommunikation.

Bengt Möller, född 1949, har sedan 1993 varit informationsdirektör i Vasakronan och tidigare informationsansvarig för Nitro Nobel, Atlas Copco och BPA. Bengt har också varit styrelseordförande för Sveriges Informationsförening 2003-2007 och är nu styrelseordförande i Stockholm Open och styrelseledamot i Tidskriften Opera.

- Att etablera ett nytt varumärke för det sammanslagna AP Fastigheter och Vasakronan kommer att bli en viktig framgångsfaktor, kommenterar Fredrik Wirdenius, vd för det "nya Vasakronan". Bengt har en stark kompetens inom information och kommunikation som vi ser fram emot att nyttja inom det nya företaget.

- Bengt har framgångsrikt lett uppbyggnaden av Vasakronans information och kommunikation sedan starten 1993, kommenterar Håkan Bryngelson, vd för Vasakronan. Han har varit en starkt bidragande orsak till att Vasakronan under 2008 tilldelades Stora Informationspriset av Sveriges Informationsförening.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige