Image

Moll Wendén rekryterar

Juridik Elisabeth André, med bakgrund som bolagsjurist inom Skanska, kommer att leda Moll Wendéns team inom entreprenad- och fastighetsrätt.
Publicerad den 15 Juni 2012
Elisabeth André. Bild: Moll Wendén. Bild: Moll Wendén
Elisabeth André. Bild: Moll Wendén.

André har varit bolagsjurist inom Skanskakoncernen i 14 år, och därefter på Trelleborg i tre år.

-Vi är glada för att ha kunnat rekrytera Elisabeth. Vår filosofi är att vara en högkvalitativ och nischad advokatbyrå inom vissa tydliga specialistområden. Vi arbetar med kunder som är eller har ambitionen att vara marknadsledande inom sina områden. För oss är det viktigt att ge kunden konkret och affärsinriktad rådgivning genom starka och långvariga relationer. Elisabeth kommer att bli en stor tillgång för våra kunder, säger Thomas Moll, delägare på Moll Wendén.

Elisabet André kommer nu att leda Moll Wendéns team inom entreprenad- och fastighetsrätt tillsammans med Daniel Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Moll Wendén Advokatbyrå på Branschguiden

Moll Wendén är specialister på affärsjuridik. Vi samlar en bredd av experter som delar engagemanget för kundens affär, bransch och för sitt eget område. Med tillgång till fler perspektiv och erfarenheter kan vi väga in väsentligheter från bransch, omvärld och utveckling. Det gör att vi effektivt kan hitta essensen i varje uppdrag och leverera med precision. Både när det innebär att genom förhandling hitta den bästa lösningen och att skriva avtal som skapar trygghet och goda affärer.

Vår fastighetsgrupp biträder och tillhandahåller rådgivning till såväl privata so...

Läs mer om Moll Wendén Advokatbyrå på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige