Image
Andreas Nyberg, Jennie Svensson och Annika Nyberg, franchisetagare på MOHV Göteborg.
Andreas Nyberg, Jennie Svensson och Annika Nyberg, franchisetagare på MOHV Göteborg. Bild: MOHV

MOHV öppnar i Göteborg

Bolag Mäklarföretaget MOHV fortsätter sin expansion och öppnar nu sitt första kontor i Göteborg. Franchisetagarna för kontoret är Jennie Svensson, Andreas Nyberg och Annika Nyberg.
Publicerad den 4 Mars 2019

MOHV fortsätter sin tillväxtresa och etablerar sitt 19:e kontor, nu på Hisingen i Göteborg. Det är Jennie Svensson tillsammans med entreprenörerna Andreas och Annika Nyberg som kliver in som franchisetagare för kontoret. De ser mycket positivt på kontorsöppningen och satsar stort på att erövra Hisingen och hela Göteborgs bostadsmarknad under lila MOHV-flagg.

– Det känns jättekul att få vara med på denna stora MOHV-satsning, säger Jennie Svensson som tidigare har arbetat som både mäklare och affärsutvecklare inom nyproduktion i Göteborg. Eftersom Hisingen är under kraftig utveckling där många nya spännande områden tar form känns det helt naturligt att starta vår etablering just där det händer!

– Vi har drivit och utvecklat många olika typer av bolag genom åren och vi är oerhört glada över att nu bli en del av MOHVs moderna och unika koncept, säger Andreas Nyberg. Att vi nu kan erbjuda både kunder och mäklare i Göteborg ett kvalitativt och nytänkande erbjudande känns fantastiskt roligt och inspirerande.

– Vi är extra glada för vår etablering i Göteborg, säger MOHV:s försäljningschef Jonas Petersson i en kommentar. Göteborgsmarknaden är under kraftig utveckling och vi känner att mäklarmarknaden i Göteborg är redo för ett nytt och modernt tänk där både medarbetare och kunder upplever en skillnad gentemot traditionella aktörer.

MOHV Göteborg öppnar sitt kontor på Gustaf Dalénsgatan 3 inom kort.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige