Image

Mocca Deli till Kompassen i Örebro

Uthyrning Agora har skrivit ett tioårigt avtal med cafékonceptet Mocca Deli om en lokal i Kompassen i Örebro. Etableringen är Mocca Delis första utanför hemstaden Eskilstuna.
Publicerad den 9 November 2017

Mocca Deli blir granne till Lilys Burger med entrén mot Storgatan. Ombyggnation kommer att påbörjas under 2017 och invigning sker under våren 2018.

– Efter tre fantastiska år av framgång är vi redo för fortsatt utveckling. Vi ser Örebro som det självklara valet för denna expansion, både utifrån den levande stadskärnan och den otroligt positiva anda som verkar råda överallt. Vi är övertygade om att Mocca Deli kommer att fylla sin plats i stadens utbud och vi är mycket stolta att Agora valt oss som hyresgäst i detta fantastiska läge mitt på Stortorget, säger Tony Mansour, ägare av Mocca Deli.

– Jag är glad över att Mocca Deli väljer att etablera sig hos oss som första steg i sin vidare expansion. Utvecklingen av vår fastighet med fokus på mat och upplevelser förstärks nu ytterligare med ett mycket attraktivt cafékoncept, säger Kicki Jäger, centrumchef på Agora.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige