Image

Mobilia Mantorp blir Depot Mantorp

Bolag Mobilia Mantorp, som står inför en större utbyggnad, byter namn till Depot Mantorp. Flera nya hyresavtal har tecknats.
Publicerad den 21 November 2013

Norska Wahls Eiendom äger handelsplatsen, som utvecklas av Optimal.

- Vi ska tredubbla ytorna till 60 000 kvadratmeter handels- och serviceyta och den nya detaljplanen är färdig för utställning och beslut, säger Thomas Cassel, Optimal.

- De norska ägarna Wahls Eiendom är väldigt aktiva och ivriga att förverkliga planer och ser positivt på framtiden. Med det nya namnet skall vi sätta Mantorp på kartan som en gemensam marknadsplats för handel, racing- och hästsport, med ett utbud av shopping, mat och upplevelser för såväl den som bor i regionen som den som är på väg genom Sverige, fortsätter Thomas Cassel.

Först på plats som ny detaljist är Dollarstore som öppnar den 20 november med en butiksyta på 3 500 kvadratmeter. Det är deras 33:e butik i Sverige och nummer två i Östergötland.

Sedan tidigare har City Gross förlängt sitt avtal, om dryga 11 000 kvadratmeter, till 2025. Även Mobilexpressen öppnar en ny butik och tillsammans med Apotek Kronan ger detta ett nytillskott i butiksmixen. Under vintern påbörjas dessutom byggnationen av en restaurangenhet för bland andra Subway som ska få en egen ”drive-through”.

För att skapa lite extra lyster kring projektet står det en julkran vid E 4 som lyser upp vintermörkret och visar vägen till förnyelsen.

- Den kommer att väcka uppmärksamhet för alla som passera på E 4 och skapar intresse för projektet. Det blir även en intensifierad satsning på marknadsföring för att sätta det nya namnet och vi hoppas att fler kunder väljer att ta av på avfarten mot Mantorp, säger Susanne Broman Kjulsten, Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige